Услуги

 


монтаж на климатик• МОНТАЖ НА КЛИМАТИЦИ 

Етапи на монтажа на климатик!

Първия етап от монтажа на климатик започва от оглед и уточняване на мястото за монтаж на климатика съгласуван с клиента и техниците присъстващи на адреса. След уточняване на местоположението за монтаж се пробивът отворите в стените за преминаване на тръбния път за климатичната система и за закрепването на вътрешното и външно тяло,ако климатикът е японски нов или втора употреба и напрежението е 100 V е необходимо да бъде монтиран и трансформатор на напрежението за външен монтаж. Цялата шумна дейност по монтажа на климатик е с продължителност между един и дева часа , спрямо естеството на монтаж.

 

ремонт на климатици пловдив• СЕРВИЗ ЗА РЕМОНТ НА КЛИМАТИЦИ 

„Катрина смарт 8“ ООД –Smartklima– разполага със собствена сервизна база ,за ремонт на битови инверторни климатици.Нашите специалисти са с дългогодишен опит в монтажа и ремонта на иверторни японски климатици на 100 и 220 волта.

Сервизът ни разполага с мобилни групи които са оборудвани с всички необходими инструменти,за качествена диагностика и последвал ремонт на адрес подаден от клиента.При необходимост климатичната инсталация бива демонтирана от наши специялисти и отремонтирана в сервизната ни база.

 

• ПРОФИЛАКТИКА НА КЛИМАТИЦИ 

Профилактика на климатици
е една от дейностите, които имат за цел да възвърнат първоначалната ефективност на вашата климатична система се нарича профилактика на климатици. Този процес включва разнообразни по вид етапи, които със сигурност ще допринесат за удължаване живота на вашия климатик, както и за неговата перфектна работа дори в най-екстремни условия през лятото и зимата.

 

 

 ремон на климатици пловдив•СЕРВИЗ ЗА РЕМОНТ НА  АВТОКЛИМАТИЦИ 

Сервиз за автоклиматици Смартклима Пловдив е оборудван с необходимите професионални инструменти и апаратура за зареждане и ремонт на автоклиматици, битови климатици и хладини системи.

 

 

 

 


 


Позвъни