За Нас

Смартклима,Ние сме , фирма занимаваща се с продажба,доставка,монтаж и ремонт на климатични инсталации.Нашата фирма е основана в град Пловдив,през 2010 година.Разполагаме със сервизна база и в град Хасково.Основната ни дейност е вноса ,продажбата,доставката и сервизирането на Японски хиперинверторни климатици,нови и втора употреба !

климатици втора употреба

Всички климатици втора употреба се рециклират обстойно в сервизната база на фирмата и се предлагат на българския пазар с три годишна гаранция (задължителни са две платени профилактики за три годишния период). Моделите които можете да намерите в нашата мрежа са произведени от реномираните фирми: MITUBISHIDAIKINNATIONAL/,PANASONIC, TOSHIBA SANYO,  FUJITSUSHARPFUJI  . Рециклираните инверторни климатици, които внасяме, са изключително подходящи за жилищни или офис помещения. От лятото на 2014 година ,при нас и нашите партнйори, можете да намерите хиперинверторни климатици втора употреба. За тези модели може да се каже, че са аналог на чисто новите японски хиперинверторни климатици, които предлагаме и биха задоволи и най-капризните клиенти търсещи изключително качество на приемлива цена. Повече информация за конкретните технически параметри и цени можете да намерите като използвате менюто за “климатици втора употреба”

Смартклима притежава собствена сервизна база и високо квалифициран колектив. За последните 5 години се е доказала като надежден партньор в целия процес – от доставката до качествения монтаж и сервиз. Употребяваните японски климатици, които фирмата внася, биват обстойно рециклирани и сервизирани преди да бъдат пуснати за продажба.

Производители на КлиматициСмартклима.. самият факт, че гаранционният срок, както на новите, така и на рециклираните климатици е 3 години, говори за високото качество и надеждност на продукта. Дългогодишният опит в сервизирането на климатична техника, отличният гаранционен и извънгаранционен сервиз са в основата на успеха и доброто име на фирмата.

Фирма ни разполага със собствен сервиз в градовете Пловдив  и  Хасково. Повече информация за конкретните партньори може да намерите в секция “контакти”

Безплатен оглед и монтаж от Смартклима.

Заявете безплатен оглед по телефона ,и наш служител ,ще ви посети за да сме максимално полезни при избора на климатик.

Какво трябва да знаем при избора на климатик 

В съвременния свят, климатици са се превърнали в неразделна част за постигане на приятен въздъшен комфорт в помещенията като апартаменти, офиси, магазини и т.н.. Въпреки това, тяхната дългосрочна и ефективна работа зависи не само от правилния монтаж, но също така и за последвалата поддръжка. Чрез навременна поддръжка на климатиците може да се удължи срока на експлоатация, както и да се избегнат  неочаквани  и скъпи ремонти.

Коя марка климатик да си купим?
Коя марка на климатик да изберем?Във връзка със замърсяването на въздуха, глобалното затопляне, климатици вече не са просто лукс. Сега те са неразделна част от нашият дом или кола, горещите летни дни или студените зимни вечери . Ако решите да си купите климатик,не се колебайте да изплозвате съветите на квалифициран персонал. Ние сме готови да ви помогне в избора на климатик, като Ние знаем за тях почти всичко.

М0жете да ни се доверите при избора на климатик ,Ние ще се потсараем да бъдем максимално полезни ,за да бъдете доволни Вие нашите клиенти.


Позвъни