Какво трябва да знаем при избора на климатик

Какво трябва да знаем при избора на климатик

Какво трябва да знаем и какво да търсите при избора на климатик? В съвременния свят, климатици са се превърнали в неразделна част за постигане на приятен въздъшен комфорт в помещенията като апартаменти, офиси, магазини и т.н.. Въпреки това, тяхната дългосрочна и ефективна работа зависи не само от правилния монтаж, но също така и за последвалата поддръжка. Чрез навременна поддръжка на климатиците може да се удължи срока на експлоатация, както и да се избегнат  неочаквани  и скъпи ремонти.

климатициОт какво зависи влошаването на работата на климатика?

По време на експлоатациатя на климатиците за подобряване на темперетурните стойниости в помещенията кадето са монтирани , по топлообменниците (пита) се натрупва прах от нашите мебели,килими или околния въздух.С течение на времето при употреба на климатика в режим на охлаждане този натрупан прах се превръща в плесен или мухал ,който допринася за развитието на алергии у  нас. Също така с годините на употреба това натрупване на парх  започва да се увеличава и запушва обема на въздух който климатика трябва да обработи за да постигне желаните темперетури в режим на охлаждане или отопление. За това и правелната подръжка на всеки един климатик допринася за неговот дълго време на работа или така наречената профилактика на климатик.

С цел да се запази вашият климатик по дълаго време ,ние препоръчваме правенето на профилактика на климатика да бъде ежегодно . При нас ще получите професионално почистване на всички елементи с препарат премахващ всички видове бактерий и плесен натрупани по топлобменниците и дръгите съставни части на вашият климатик. Другата важна дейност след почистването на климатика е измерването на работното наляга на фреона и консумираната мощност, за да може да се предовратят последвали и неприятни повреди изискавщи скъпоструващи ремонти на кламатика. Нашите майстори разполаг с дългогодишен опит в поддръжката и ремонта на климатици за битови или промишлени помещения.  Не се колебайте да ни потърсите за експресно реагиране и остраняване на повреди по климатиците или просто профилактика , ние винаги ще се отзовем във възможно най кратки срокове!

 

 

 


Позвъни