Климатици втора употреба – част 2

Климатици втора употреба

Климатици втора употреба – част 2

Климатиците както и климатици втора употреба вече не са новост, не са лукс а по-скоро необходимост. Дори не се замисляме и не ги приемаме като екстра, а като нещо съвсем нормално, без което вече не можем. Съществуват навсякъде – у дома, в колата, във всяка обществена сграда, в градския транспорт, магазините. Навсякъде са! Комфорта и усещането за прохлада в летните горещини, или пък екологичен и мързелив начин за отопление през зимата, климатиците определено водят класацията на най-използваните уреди в домашна или индустриална среда. Те са стока с постоянно търсене, което е увеличило и предлагането.

Климатици втора употреба

Днес климатик може да си закупите както от фирмен магазин на производител или официален вносител, така и от търговските вериги и дори обикновени малки магазини, та дори и от онлайн магазини. Но най-предпочитани у нас остават климатиците втора употреба.

Възможностите на обикновения човек в България са свити и това отваря огромна ниша за търговците предлагащи климатици втора употреба.

Климатиците втора употреба.

Има много фирми занимаващи се с продажба на климатици втора употреба, някои от които предлагат и сервизни услуги. Тези фирми обикновено внасят стоката от вън, като най-предпочитани от клиентите остават японските климатици втора употреба. Те са се наложили на пазара у нас, като едни от най-търсените, поради добрата си цена, здравина и издръжливост. Като цяло климатиците втора употреба са компромисен вариант за едни и спасение за други не толкова заможни клиенти.

Рисковете при климатици втора употреба.

климатици втора употреба

Съществува ли риск да попаднем на некачествен климатик втора употреба? Да, разбира се, че съществува риск да попаднем на климатик, на който част от функциите не работят, или да попаднем на недобросъвестни търговци предлагащи фалшиви или некачествени стоки. Но определено повечето фирми предлагащи климатици втора употреба се стремят към коректност, дори тези търговци, които предлагат този вид стока обикновено заедно с климатиците внасят и резервни части за тях и предлагат сервизни услуги, дори и гаранция.
Как да избегнeм рисковете купувайки климатик втора употреба.

Никъде няма стопроцентова гаранция, че закупената стока ще работи изправно, дори когато я купуваме директно от производител, нова и то с пълна гаранция. Съответно нещата са същите и при закупуването на климатик втора употреба. Но все пак може да си спестим някои непредвидени рискове и неприятности.

Единия вариант е да се доверим на свой приятел, колега или познат, който вече е закупил климатик втора употреба от фирма или търговец предлагащ такива. Ако вашия приятел е доволен от покупката си, от коректността и отзивчивостта на даден търговец, то той на драго сърце ще ви посъветва да се възползвате от услугите на конкретната фирма, а дори може да ви придружи, за да ви помогне в избора и за да ви даде ценни съвети от личен опит.

Ако все пак сте от хората, които не обичат да споделят покупките си, то ще трябва да направите задълбочено проучване на фирмите предлагащи климатици, както и за самите климатици, към какъв вид да се насочите и прочие.

Но най-важното нещо, което ще ви спести неприятности е да изберете фирма, която ще ви издаде документ за покупката, която ще ви даде било то и минимална гаранция и ще ви помогне в избора.

Ако искате да разгледате нашите климатици втора употреба – КЛИКНЕТЕ ТУК!


Позвъни