климатици Дайкин

климатици Дайкин

климатици Дайкин

Марката климатици Дайкин

Историята на марката климатици Дайкин идва от създателят й Дайкин Индъстрис Лимитид. Дайкин е японска мултинационална компания с осезаемо присъствие в Китай, Япония, Австралия, Индия, Европа, Югоизточна Азия и Северна Америка.

Днес Дайкин има осем подразделения, които са тясно специализирани в областта на:Климатични системи, охладителни системи, химикали, хидравлични флуиди, транспорт, Полупроводниц, Електроника и Отбранителна индустрия.

Ние ше се спрем на климатиците Дайкин. Първите климатици Дайкин били създадени с идеята да се контролира климата в дадено помещение. Благодарение на тази идея днес се радваме на уред без който вече трудно си представяме ежедневието си.

Днес Дайкин е марка с традиции и ненадминато качество в сферата на отоплението и охлаждането. Те създават най-качествените климатици на пазара и със стремежа си да подобрят всяка функция, радват своите клиенти с климатици с ненадминат комфорт и функции.

Моделите на климатици Дайкин.

Марката климатици Дайкин

Най-новите модели на компаниятасе отличават със стилен и удобен дизайн, възможност за лесно почистване, изключително ниско ниво на шум, сред екстрите има екстра конмфорт, екстри за циркулация на въздуха в помещението, проветряване на помещениетои не на последно място те са изключително надеждни, с дълъг период на експлоатазия, енергоспестяващи и екологични.
Съществуват няколко основни подразделения вмоделите, чрез това разнообразие от компанията са отговорили и на най-изтънчените и специфични вкусове на своите клиенти. Това са основно таванно стенните и подово стенните модели.

Тези модели позволяват различен монтаж както на стена близо до тавана, така и другия вид подово стенните, които позволяват монтаж на стената или пък директно на пода посредством специални крачета.

Сред най-новите екстри на тези модели е пречистването на въздуха не само от застояли миризми, но от 97% от алергените, така че да може да дишате чист и здравословен въздух. Друга екстра е 3D въздушен поток, която позволява топлия или студен въздушен поток да достигне дори и най-труднодостъпното кътче на помещението. Не на последно място екстрата Интелигентно окое безспорно едно от най иновативните решения. Тази функция регистрира присъствието ви в помещението и ви предпазва от преки течения, което в състояние на сън е много полезно, тъй като тялото тогава е отпуснато и ако е поставено под прякото течение от климатика, може да доведе до схващания и неприятно усещане, дори и настинка.
Както сами се убедихте, екипите на компанията работят неуморно в посока на усъвършенстване екстрите на климатиците Дайкин. Това им позволява да са иновативни и винаги с едни гърди напред пред конкурентите си. Разбира се не само екстрите и комфорта са важни, а това доколко тези екстри могад да са ефективни при нискоенергиен клас. Тук смело може да се каже, че от компанията са направили всичко възможно множеството екстри да съобразени и с ефективносста. Енергийните класове са А+, А++, и дори и А+++, което говори за изключителни енергоспестяващи стойност и много висока екологичност.

Цените на климатици Дайкин.

Наред с качеството и всичко останало, от компанията са помислили и за ценовата група. Определено неможе да се говори за ниски цени, но все пак купувайки си Климатик Дайкин, човек може да е сигурен че с времето и спестените разхоти от електроенергия, ще е направил най-добрия избор.

Разгледайте нашите климатици Дайкин ТУК!

Моделите на климатици Дайкин.


Позвъни