Климатици цени – част 1

климатици цени

Климатици цени – част 1

Климатиците като продукт – климатици цени.

Климатиците са стоки, без които днес трудно си представяме ежедневието. Те бързо се превърнаха от лукс в необходимост поради удобствата и комфорта, който създават.

климатици цени
климатици цени

Климатиците са навсякъде

Климатиците вече буквално се намират навсякъде. Почти няма семейство без климатик в дома си. До преди години колите с климатик бяха лукс, днес вече тази екстра се е превърнала в задължителна, защото представяте ли си например да пътувате на дълъг път в горещо време без климатик. Преди години беше традиция за семействата, които пътуваха към морето да стават рано за да пътуват комфортно, като обикновено това се случваше около 3 часа през нощта или по-рано. Днес тази традиция се е загубила, защото имаме удобството на климатика в нашата кола. Можем да тръгнем и в 2 на обяд без това да попречи на комфортното ни пътуване в лятната горещина.

Климатиците са по магазините по търговските центрове и заведения. Дори наскоро в Дубай започнаха да ги слагат и по спирките за градски транспорт.

Климатици цени

климатици цени - Пловдив
климатици цени – Пловдив

И така колко струва удобството и комфорта на тази така търсена и необходима стока.
Разбира се климатиците не правят изключение от другите стоки и при тях също цените варират от нормална, дори ефтина цена на нисък клас, до по-висока цена за повече екстри или по висок клас.
В летния сезон търговските вериги у нас се надпреварват, кой ще пусне по-примамлива оферта, кой ще направи най-добрата промоция и ще спечели повече клиенти. Това важи в пълна сила както за новите климатици, така и за тези които са втора употреба.

Разбира се за различните клиенти различни фактори определят към кои групи климатици и към какви цени ще се насочат.

Различните клиенти.

Има клиенти, за които само и единствено цената е определяща. Тези клиенти масово търсят промоции, като търговските вериги са помислили и за тях, предлагайки им средно качество климатици със задоволителни функции на добра цена.

Производителите също са помислили за този тип клиенти, който между другото е най-масовия. Производителите на климатици се стремят да вкарат достъпни екстри, които не повишават много себестойността на продукта, за да удовлетворят търсенето на определен ценови диапазон. За българия обикновенно този ценови диапазон е от порядъка на 400 до 1000 лева.
В тази цена се вместват масовите производители, а продуктите са качествени , със всички необходими екстри и гаранция.

Климатиците с по-висока цена

климатици цени - Смарт Клима
климатици цени – Смарт Клима

Естествено има и друга група клиенти които предпочитат същата цена, но държат на много по-висок клас климатици. Тези клиенти предпочитат да си купят климатик втора употреба, който обикновенно е внос, но без или с по-малка гаранция. Определящото тук е по-скоро енергийния клас, икономичността и марката, но в същото време на достъпна цена. Затова и фирмите занимаващи се с търговия с климатици втора употреба имат своите многобройни клиенти.

И накрая но не на последно място има и една друга група клиенти които предпочитат да похарчат една по-голяма сума от порядъка на от 2000- 8000 лв., но да получат климатик от последно поколение със абсолютно всички иновативни екстри, с уникален дизайн и разбира се с възможно най-добрите показатели за екологичност и енергоспестяване.

Ако искате да разгледате нашите климатици втора употреба – КЛИКНЕТЕ ТУК!

Цени на климатици Mitsubishi Electric

Цени на климатици Toshiba

Цени на климатици Daikin

Цени на климатици Panasonic

Цени на климатици Fujitsu

Цени на климатици Gree

Цени на климатици Chigo

Цени на климатици Fuji Electric


Позвъни