Климатици цени – 2ра част

Климатици цени

Климатици цени – 2ра част

Климатика е може би един от най-ползваните уреди в последните години и това е тенденция с нарастващ ефект, защо ли? Може би си мислите, че всеки има климатик, каква нарастваща тенденция може да има в продажбите. Разбира се, че има. Преди години климатиците бяха лукс и можеха да си ги позволят само банки, институции и доста заможни компании, обикновено чуждестранни. Това беше така защото цените на климатиците бяха доста високи, климатици се предлагаха от специализирани компании, до които хората нямаха достъп, клиентите не бяха информирани, нямаше реклами и нямаше толкова голямо предлагане, поради което обикновения човек не можеше да си позволи този лукс, свободно и информирано да си купи климатик. Повечето хора ползваха един далечен братовчед на климатика, за лятна прохлада наречен вентилатор. Дори се виждаха от време на време разни странни български произведения на изкуството съчетаващи ледена вода в бутилка и вентилатор, или пък полилей с въртящи перки – това беше по-модерния вид вентилатор. Това, разбира се, с напредване на годините се превърна в тотална отживелица.

Как се случи?

Ами чисто и просто интересът нарасна, с това се покачи търсенето, което пък доведе след себе си и предлагането. Или с други думи компаниите които предлагат климатици се увеличиха, това създаде конкуренция на пазара, съответно цените паднаха. Цените на климатиците се понижаваха плавно и трайно, и така тенденцията продължава и до днес. Спомагащ фактор е и появата на фирми предлагащи климатици втора употреба. Какво по-добро за клиентите, от това да си купят желаната стока, притежаваща желаните екстри, на много добра цена.

Климатици цени

Климатици цени | SMARTKLIMA PLOVDIV
Климатици цени | SMARTKLIMA PLOVDIV

В най- общи рамки, цените за новите климатици варират от 400 до 4000 лв. “Климатици цени” до 700 лв., говорим за чисто нов уред, включват масовите производители на климатици, базови, стандартни модели климатици, чийто екстри варират от минимални до стандартни. Следващата ценова група са климатици с цени от 1000 до 2000 лева. Това обикновено са климатици с малко повече функции, дори може да се намерят и прилични сплит системи на такива цени. Инверторните климатици също се движат в този ценови диапазон, разбира се говорим за такива инвертори, които са с по-малко екстри, но все пак притежават необходимата икономичност и екологичен клас.

След това нареждаме климатиците с цени от 2000 до 4000 лева. Това са обикновено висок клас климатици, притежаващиизключителна икономичност и най-високия екологичен клас А++ или дори А+++. Гарантираното качество при този клас климатици е високо ценено от по-заможните клиенти. Търсенето на климатици с такива цени, може да ви изненада,защото все повече нараства. Благодарение на добрите консултанти по магазините, даващи компетентното си мнение, както и благодарение на добрата информираност на днешните клиенти, нарастването на търсенето на климатици с такива цени наистина е факт. Дори и клиентите с по-скромни финансови възможности се насочват към тези класове, климатици, заото вече ползвали по-нисък клас климатик могат да оценят по-високия и да направят разлика в ползите които ще получат с течение на времето. Тук много помагат и добрите лизингови услозия които лизинговите компании и банките предлагат, но също така и доста нашумелите напоследък и много удобни кредити за енергийна ефективност.

SMART KLIMA PLOVDIV | Климатици цени
SMART KLIMA PLOVDIV | Климатици цени

За да разгледате нашите климатици, КЛИКНЕТЕ ТУК!


Позвъни