Функции на климатиците

Функции на климатиците

Как ни улесняват климатиците?

В днешни дни климатиците придобиват все повече функции за удобство на потребителите, за никой няма да е учудващто ако след време се добявят и функции за извършване на домакинска работа , но това е за бъдещето. Нека сега се върнем в реалноста и разгледаме с какво могат да ни помагнат до сега въведените функции.

Режим ‘ТУРБО’климатици пловдив

Тази функция ни позволява да засилим климатика в режим на отопление или охлаждане с до 20% ,за да може по бързо да се промени темперетурата в помещението.Най често се използава когато климатикът е бил спрян или на пониски градуси а ние имаме нужда да ги променим за по кратко време. Повечето модели климатици разполагащи с функцията са софтуерно зададени да не работят повече от половин час в режима с цел удължаване съхранение на климатика за по дълаг период от време,но ако забележите че вашият климатик не изключва режим в продължени на половин час ,хубаво е да се направи ръчно ,за да се съхрани машината.

Режим ‘I FEEL’

Тази функция позволява на климатика да постигне градусите на който е настроен в най отадалечената част на помещението. В случая на дистанционното управление има топлинен сензор който измерва темперетурата в помещението там където се намира то, но трябва да знаем че не трябва да има никакви препетсвия между климатика и дистанционното за да не се загуби връзката между тях.Даваме пример настройвате климатика на 25 градуса и слагате дистаннционното в най далечния край на помещенито и е включена функцията ,тогава климатика няма да спре доката не постигне желаната от вас темперетура там кадето се намира дистаннционното управление.

Режим ‘Intelligent Eye’климатици пловдив

Така нареченият сензор за движени . Тази функция позволява на климатика да намяля своят разход на електроенергия по времето когато няма никой в помещението. Когата е включен сензарът за движение и няма хора или домашни любимци в помещението ,той засича липсата на движение и намяла разхода си на електроенергия,тоест влиза в икономичен режим и така ви спестява до 30 % от необходимата електроенергия.

WI-FI контролерклиматици пловдив

Може би за сега последната по новост функция която предлагат пройзводителите на климатици е управлението през смартфон ,таблет или компютър, така нареченият wi-fi контролер.Това устройство позволява на потребители да управлава своя климатик в дома,офиса или вилата от всяка точка на земята стига да има интернет. Вече всичко е лесно с един клик климатика работи на топло или студено ,на 20 или на 25 градуса , със силна или слаба вентилация, нужно е само климатикат ви да разполага с устройство и постоянна връзка с интернет ,вие си инсталирате приложение на вашият телефон или таблет ,което всеки пройзводител предлага за свойте климатици и хоп вече у дома хладно,на вилата е топло или в офиса духа слабо за да не ни пречи шума.

Ако статията ви е била полезна ,разгледайте нашите климатици и вижте какво предлагаме ние и с какви функции,можете да го направите от тук.


Позвъни