Сервиз автоклиматици

Промоцията включва преверка на климатична система ,диагностика за грешки , проверка на работните налягания на системата .Проверкта се извършва с необходимата апаратура , към цената на преверкта е включено и дозареждане на системата ако има нужда до 200 гр. (ако е необходимо по голямо количество се доплаща за 100 гр.-10 лв. или по преценка на техника)

СЕРВИЗ ЗА АВТОКЛИМАТИЦИ СМАРТКЛИМА В ПЛОВДИВ Е ОБОРУДВАН С НЕОБХОДИМИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ И АПАРАТУРА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ, РЕМОНТ И ОБСЛУЖВАНЕ НА АВТОМОБИЛНИ КЛИМАТИЦИ, БИТОВИ КЛИМАТИЦИ, ХЛАДИЛНА ТЕХНИКА И ХЛАДИЛНИ АГРЕГАТИ. ФИРМАТА РАЗПОЛАГА И С МОБИЛНА АПАРАТУРА ЗА ДИАГНОСТИКА И ЗАРЕЖДАНЕ НА ФРЕОН, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ПОСЕЩЕНИЯ НА МЯСТО, НА ПОДАДЕН ОТ КЛИЕНТА АДРЕС.

Смартклима работи на перфектни цени при зареждане и ремонт на автоклиматици и климатици.

НИЕ СМЕ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ, МОДЕРНА АПАРАТУРА, КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ!

Сервиз за автоклиматици и климатроници – Смартклима Пловдив

Ремонт на автоклиматици на леки автомобили, камиони, бусове и автобуси:

• Проверка с UV лампа и пропускотърсач
• Диагностика на клим. система
• Ремонт на компресори и радиатори
• Измиване и почистване на радиатори за по-добро охлаждане
• Премахване на неприятните миризми от климатика
• Компютърна диагностика
• Зареждане с екологично чист фреон 134а

Какво трябва да знаем за поддръжката на автоклиматика

Повечето хора не осъзнават, че климатичната система на автомобила изисква редовно планово техническо обслужване. Много често, ние обръщаме малко или никакво внимание на нашите автоклиматични системи.
Ако открием проблем по време на редовна поддръжка и го отстраним навреме, то възможността да нарани или унищожи други части на системата и автомобила е нищожен.
Изберете своя специалист и му оставете възможността да се грижи за вашата система за климатизация и ще шофирате в комфорт през цялото лято, а и зимата.

Ако A / C на вашето превозно средство не подава толкова студено, колкото бихте искали, то това може да означава, че имате нужда от презареждане на фреон. Фреонът е като кръвта, но на АС системата на автомобила или на хладилния агрегат, който държи в кабината хладно. Може пък да е необходима смяна на климатичния филтър или друг компонент. Автомобилната климатична система изисква също и проверка на масло, за да запази живота на компресора. Ако нивото е твърде ниско, дори и за кратко време, тази ситуация може да бъде изключително вредна за вътрешните компоненти на компресора на автоклиматика. При блокиране, може да се развалят и други части и това да наложи допълнителна работа и пари, за да заработи отново всичко.

Затова е необходимо да посетите специалист!
Най-доброто време за техническо обслужване на автоклиматиците и хладилните агрегати е преди да започнат горещените, т.е. ранна пролет, защото никой, притежаващ автомобил с климатик, няма да е щастлив да разбере, че АС не работи, когато започне горещото време и тепърва трябва да оправя автоклиматика.

В сервиз за автоклиматици и климатроници Смарклима ще проверим автоклиматичната система
– проверка на ремъци, маркучи, кондензатори и т.н.
– смяна на климатичен филтър
– проверка количество фреон, вакуум и евентуално презареждане
Ако е необходимо ще проверим за течове и пукнатини и ще ги отстраним.

Цени; промо до 01.06.2019г.

  1.  Диагностика на автоклиматична система 9,99 лв. (визуална диагностика)
  2. Диагностика на автоклиматична система 19,99 лв.( включва закачане на апаратура и преверка за пропуск)
  3. Зареждане на автоклиматик до 800 гр. R134A 45.99лв.(включва източване на системата, проверка на вакум ,зареждане с масло,UV, зареждане до 800 гр. хладилен агент) за по голямо количество се доплаща по 10 лв. на 100 гр.
  4. Смяна на сервизен вентил 7 лв.
  5. Профилактика на на климатичен кондезатор и изпарител 19,99 лв.
  6. Проверка за пропуск с азот 15 лв.

Всички други деиности по климатика се уговарят с клиента след извършване на оглед и догаваряне на цената за ремонт на системата. Можете да ни потърсите по телефона или на Място след предварителна заявака, не можем да се ангажираме че на всеки посетил ни ще можем да обърнем необоходимото внимание. Моля първо си уговорете час за посещение.

За ремонти извън сервиза се доплаща транспортна услуга 0,50 лв. на километър.

Сервиз Автоклиматици  се намира на бул. Цариградско шосе 51 бившият завод Успех . Входа се намира на светофара.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Запазване на час

Моля преди да ни посетите запазете час чрес формарта за контакти или ни се обадете за да оточним възможноста за преглед на вашия автомобил ,след подаване на заявка през контакната форма очаквайте потвърждение на заявката. Моля да ни извините ,но поради ангажираноста ни с мобилния сервиз се налага да отсъстваме.Благодарим за разбирането!

 

 

Може да получите актуална информация на телефон 0896 325 400

РАБОТНО ВРЕМЕ

Сервизът ни работи от 9;00 до 19;00 часа

от Понеделник до Петък

Събота и Неделя  с уговорка и при възможност от наша страна да ви приемем

Позвъни