Daikin лансира на пазара нова серия климатици……

Daikin лансира на пазара нова серия климатици……

bluevolution ftxm daikin klimatici

Климатици Daikin

В този забързан нов свят на новото време DAIKIN съвсем закономерно и навреме създаде ново поколение системите за климатизация на дома .
Новата гама Bluevolution са по-чисти, по-безшумни и по-енергийно ефективни със стилен външен вид и интелигентни технологии .
Новата линия климатици осигурява здравословен климат в дома на всеки,който е взискателен към обстновката у дома и иска да съчетае максимално улеснение при експлоатация и ниски разходи при ползване. Модел 2016 г. е новата Daikin Emura, създадена на основата на отли-
чения с призове дизайн на своите предшественици ,но със съвсем нови вътрешни тела FTXM и външни тела тип “мулти”.

bluevolution daikin

Нов модел климатик Daikin

Новата серия е създадена ,за да може с по-малко потребление на енергия да има повече ползи от продукта. Bluevolution-новата гама за 2016 е с енергиен клас до A+++ за максимална енергийна ефективност при отопление и охлаждане и е проектирана от Daikin в Европа специално за нуждите на европейския пазар. Всички модели са устроени с оптимизирани за сезона енергийна ефективност, като са взети предвид местните климатични зони и температурни разлики за съответния сезон през годината, като по този начин се осигурява още по-голямо пестене на енергия чрез настройки (автоматични )на системата.
Здравословният и безопасен климат у дома Daikin Bluevolution, постига чрез използването на високоскоростни електрони за разграждане на алергени, миризми и бактерии, по този начин не позволява натрупване на вируси и плесен .Пречиства въздуха в помещението само за десет минути ,а това е от три до четири пъти по-бързо от естествената вентилация и то,според доказани при независими изпитания стойности. Тази технология може да се открие и при Ururu Sarara – сплит система номер едно на Daikin.
Относно авангардната конструкция-то тя е практически безшумна дори при максимални нива на работа.Най-новите разработки в технологията на гамата Bluevolution осигуряват оптимален комфорт и уют у дома. Сензори автоматично регулират въздушния поток, за да допринесат за илиминирането на теченията и да минимизират мощността, когато няма хора,в помещeнието . Триизмерният въздушен поток възпроизвежда равномерни температури в целия хол,спалня,кухня или друга стая,където се използва иновацията.
Гамата предлага възможно управление на максимум пет тела от една централизирана система с жичен контролер или безжично чрез дистанционно управление.

По добрите климатици Daikin Пловдив

Като основен производител на оборудване за ОВК, Daikin възприе подход базиран на хладилен агент с нисък GWP , който оказват по-ниско вредно въздействие върху околната среда.Изборът на хладилен агент е основен фактор в стремежа за намаляне на глобалното затопляне.
R32 daikin klimatici ftxmИзползваният хладилен агент R-32 ,в новата гама Bluevolution , който представлява алтернатива с по-ниско въздействие върху околната среда, осигурява на домакинствата комфорт и максимална ефективност. Освен всичките си преимущества той е безопасен при работа и напълно съвместим с новите разпоредби на ЕС за използване на хладилни агенти в домашни системи за климатизация, които трябва да бъдат изцяло въведени през 2025 г.
Ururu Sarara е въведен 2013г с първата в Европа термопомпа “въздух-въздух” за жилищно приложение, на база хладилен агент R-32.
Daikin Europe заема челно място на пазара, с новите модели на Daikin Emura и FTXM, предлагайки на европейските си клиенти най-богатата гама климатици с минимизирано въздействие върху околната среда и енергийно ефективни климатици за домашен уют.


Позвъни